Verzenden & retourneren

Verzending;

Ons streven is om de eers volgende werkdag uw bestelling te verzenden te verzenden. Indien het niet mogelijk is om binnen een aantal werkdagen uw bestelling te verzenden, nemen wij contact met u op.

 

Verzendkosten;

Nederland: € 3,95
Belgie: € 9,00

Overige landen conform afspraak.

Uw bestelling wordt verzonden met Post.NL

Wij verzenden uw bestelling als pakketpost of brievenbuspost.

Bij verzenden van pakketpost ontvangt u een e-mail met uw track en tracenummer wanneer de bestelling is aangeboden bij PostNL. Met deze code kunt u uw pakket volgen.
 
Als u de eerste keer niet thuis bent zal PostNL de volgende dag nogmaals het pakket bij u aanbieden.
Na twee pogingen brengt PostNL uw zending naar het dichtstbijzijnde postagentschap. U ontvangt een briefje in de brievenbus met de medeling dat u het op het postagentschap op kunt komen halen.
Het pakket blijft hier drie weken liggen en gaat daarna retour naar de afzender.

Ruilen of retourneren binnen 14 dagen na aankoop;

U ontvangt bij uw bestelling een ruil/ retour formulier. Deze dient u ingevult mee terug te sturen. Graag vooraf aan uw omruiling of retournering een berichtje naar; info@littleflowers.nl

Voor het omruilen van een artikel brengen wij géén verzendkosten in rekening;

De kosten van de retourzending zijn te allen tijde voor de klant, mits er van onze kant een fout is gemaakt. Neem hiervoor contact met ons op, wij zullen de verzendkosten uiteraard aan u vergoeden.
Ongefrankeerde pakjes worden door ons niet geaccepteerd.
Haaraccessoires, sieraden en beenmode worden niet retour genomen of geruild.
Artikelen dienen onbeschadigd, niet gedragen, voorzien van label en in de originele product verpakking te worden retour gestuurd.

Indien aan deze voorwaarden zijn voldaan wordt het tegoed binnen 14 dagen aan u overgemaakt. U ontvangt van ons een creditnota.